routebeschrijving

Met de auto neem je afslag 13. Dit is aan de Noord-westkant van de Rotterdamse ring. Deze afslag heet Blijdorp en volg nu de borden naar de dierentuin. Bij de rotonde rijd je rechtdoor en na de bocht naar links blijf je het water ongeveer 500 meter volgen tot je vlak voor een brug aan je linkerhand een parkeergarage ziet.
De kosten in de parkeergarage zijn ongeveer 1,20 euro per uur en voor een hele dag 12€.  Langs de weg parkeren kost 1,75 per uur tussen 09.00 en 18.00. Op zondag gratis parkeren. Langs de weg kan je via de B&B voor 2,50 vijf uur parkeren.
 
Als je met de auto uit het zuiden komt is toch beter niet door het centrum van Rotterdam rijden of via de Maastunnel, want dat kost je veel meer tijd en is moeilijker.
 
Met de tram: uitstappen op Rotterdam CS en pak voor het station tram 21 (richting Woudhoek), 23 (richting Marconiplein en 24 (richting Holy). Uitstappen bij de 5e halte Mathenesserplein. Volg de trambaan 100 meter richting restaurant “Roopram” en ga links hiervan de trap af. Dertig meter verder zit de hoofdingang van de B&B. Druk hier op de bel 71A.
 
Je kunt ook bus 38 pakken richting Schiedam Centrum, maar je moet dan nog wel 4 minuten lopen.
Plan je route met R.E.T. Vul de adressen Rotterdam Centraal en Aelbrechtskade 71a in.
 
Huur een fiets op het Centraal Station of reserveer er 1 of 2 bij de bed en breakfast, Indien beschikbaar.